• Kaia Huuse

Plis ! Ikke ring meg!!

Jeg tar som hovedregel ikke telefonen fra nummer jeg ikke kjenner, men etterhvert har jeg erfart at det kan være barna som låner venners tlf, som ikke er lagret hos meg etc, så jeg har oftere begynt å svare i slike tilfeller. I det øyeblikket jeg hører en krampehyggelig gladlaks som falsettutbryter «snakker jeg med Karianne Huuse», fatter jeg at det hverken er dukkebarnet eller en kompis. Sorry, men jeg går helt i lås med engang. Onecall, Telia, Fjordkraft, Skandia energi, Telenor og hele suppedassen skal overgå hverandre i tilbud. Og det gæles om bindingstider og simkort og pin og puk i en salig blanding om hverandre. Ditt-abonnement og datt-abonnement og familiedeling og youname it. Jeg har kommet dit, at jeg er allergisk mot å bytte, jeg beholder det jeg har, uansett pris. Ikke ring! Hører dere: IKKE!!!

Ellers ønsker jeg alle en hyggelig søndagskveld

❤️Kaiaklem


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle