• Kaia Huuse

Nok en dag på kontoret....

Før jeg går på jobb vekker jeg to barn, lager frokost og tre matpakker. Tar en rask dusj, fiffer meg og hopper i klærne. Sørger for at barna hopper i sine klær. Sjekker værmeldingen og navigerer deretter. Sender en mail til skolen for å minne om at Bastian har permisjon de to siste timene pga en forestilling på Operaen, ber han sette på alarm når han skal gå, ber han beregne tid til å sykle for å unngå buss, lager istand lunsj som han kan spise før han går. Hennika skal på bursdag etter skolen. Hun må ha nøkkel i sekken, sette på alarm og gjøre seg istand siden hun må gå før jeg kommer hjem. Så øver jeg på eventyret jeg skal framføre idag, spiller gjennom sangene, går gjennom dagens program i hodet. Pusser tenner, serverer barna frokost og ber de sette på alarm så de når skolen. Så kysser jeg de på pannen og ønsker de en god dag og sier jeg gleder meg til å se dem igjen i ettermiddag. Tenker at denne tiden er den beste. Så går jeg til jobb, klokka er 0730 og snart skal jeg møte 18 små gullunger i Steinerbarnehagen. Jeg gleder meg. Synes jeg er heldig!

❤️Kaiaklem


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle