• Kaia Huuse

Nå gjør jeg som Linni!

Jeg lærer noe av alle. Vi har nok fordommer de fleste av oss, meg inkludert, selvom jeg liker å se på meg selv som et åpent og raust menneske. En dag jeg skulle sjekke ut filmer på TV 2, datt jeg innom et program som het «Tigerstaden»(sendt på fjernsynsapparatet for åtte år siden). En serie som ifølge kanalen selv er en dokusåpe om «ekstremt ambisiøse jenter fra Oslos vestkant». Fire snupper, deriblant Linni Meister. Jeg skal legge meg flat og innrømme at jeg ikke har identifisert meg med henne på noen av livets veier. Hun er glamourmodell (om det ordet finnes ennå), synger russelåter, har gått i bresjen for botox, silikon og det meste i den beautybagen og har generelt en helt annen attitude en jeg vanligvis trekkes mot. Liksom ikke mitt åndelige forbilde, om dere forstår. Jeg rakk å se nok av denne serien til at jeg skjønte at hun hadde et motto. Nemlig at når hun er uenig med noen eller ønsket diskusjonen død, konkluderte hun bare med setningen «da synes du det. Og så koser du deg med det”. Den sayingen funker i alle sammenhenger, og selvom den er sjukt irriterende og ganske nedlatende, setter den liksom punktum. Det er på en måte ikke noe mer å mase med. Jeg elsket den. Har brukt den og introdusert den for en hel gjeng allerede. Så; man skal aldri skue hunden på hårene som det heter. Jeg låner Linnis motto. Det hadde jeg ikke trodd. Men det er godt å vite at man ikke har tenkt sin siste tanke. At man er åpen for inspirasjon, og at vi kan lære noe av alle, uansett hvor forskjellige vi er ved første øyekast. Jeg digger sånt!

Kaiaklem

(Ps bildene er selvsagt av Linni, jeg er ikke så godt trent)


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle