• Kaia Huuse

Lykke på repeat!

Jeg har elsket Melissa Horn siden første skive. Hun var på mange måter min veg inn i Sverige og den historien jeg har hatt der. Jeg fikk låne hennes produsent Ola Gustafson, hennes musikere, og lagde skiva «Det eneste jeg vil». Det er den platen jeg er mest fornøyd med av mine elleve, og den som har hatt størst kommersiell suksess. Så det var et lykkelig valg. Etterhvert som man blir eldre er det sjeldnere man faller spontant for noe og lar seg overbegestre. Det skal mer til for å la seg rive med og oppdage noe nytt. Man har liksom sett alt før. Generelt synes jeg nesten alltid at artister gir ut sin beste skive først, og at alt som kommer etterpå bare blir bleke kopier. Men for gammelt vennskaps skyld, ville jeg skumhøre (om det er et eksisterende ord) gjennom Melissas nye skive. Selvom jeg ikke forventet meg det helt store, fordommene tatt i betraktning. Men jammen har hun ikke gjort det igjen! Sangen ”Om jag aldrig hade mött dig hade jag varit lycklig nu”, måtte jeg høre på repeat et par timer. Ingenting gjør meg lykkeligere enn triste sanger, herregud det blir rene partystemningen i mitt indre når sånt oppstår. Jeg er alltid sånn. Med repeat assa. Om jeg liker noe så elsker jeg det. Og vil ha det hele tiden. Det var mer pes før da; når du måtte spole tilbake til favorittsangen din på kassett. For ikke å snakke om når du skulle ta opp noe fra tv el radio, og hele familien måtte spise chipsen stille for at knaskelyder og lørdagskosen ikke skulle dominere de hellige lydopptakene som måtte gjøres. Fysøren, Spotify har gjort det enkelt for oss. Jeg digger både cd og vinyl fortsatt, er jo egentlig litt gammeldags i hele min struktur. Men akkurat for repeatens skyld, er den nye teknologien storveis. Finn fram favorittsangen din og kjør et par runder, det er som en yoga-økt for meg iallefall. Skaper flyt, lykke, overskudd og livslyst

Vi snakkes imrg, dere!

❤️

Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle