• Kaia Huuse

Jeg vil være vanlig!

Gjennom livet har jeg vært lite opp tatt av normalen i form av at jeg har elsket å gå sideveiene, stille spm ved det bestående, synes det har vært power å skille seg ut, tenke annerleds og være «sin egen dame». I det siste har jeg reflektert over at dette allikevel gjelder innenfor visse rammer.

Iforhold til klær, yrke, meninger, holdninger, normer etc.

Når det kommer til den mer mentale og psykologiske biten kan det være viktig å få bekreftet at du «normal», i forhold til at «det er vanlig å tenke dette». Det kan være stor trøst i å vite at man ikke er den eneste som føler slik, reager sånn eller får denslags impulser. For selvom man har granitt i nesetippen, vil man jo ikke fremstå som «sprø», «gal» eller grenseløs. I det annerledesheten går utover andre på en negativ og belastende måte, er det ikke lenger en styrke. Så å være orginal, med et «normalt» grunnapparat, er nok det jeg mener når jeg sier at jeg liker å være «motvals». Ha en fin dag i slapset,

❤️Kaiaklem


1 kommentar

Siste innlegg

Se alle