• Kaia Huuse

Jeg skal noe ikveld ❤️

Jeg har så mye å lære av min lille datter. Idag tidlig før skolen spurte en av venninnene: ”kan jeg være med deg hjem etter skolen, eller skal du noe”? Ja, jeg skal noe. ”Hva da”? Jeg skal slappe av. ” Å, ja”.

Jeg ble så imponert. Her har jeg i 40 år vært redd for å si nei, enda jeg vet det hadde vært det riktigeste i en del situasjoner, da jeg er typen til å ta på meg altfor mye samtidig. Redd for å skuffe noen, såre noen, kanskje for at de ikke skal spørre meg neste gang. Dette gjelder både privat og profesjonelt. Så sier den lille 10-åringen det bare så greit. Jeg skal slappe av. (Det skal sies at hun hadde hatt en monsterhelg, med både jobbing, overnatting, og middagsbesøk, så hun hadde grunn til å trenge en ettermiddag i sofaen m mammadulling og egentid), men at hun forsto det og tok det ansvaret; da ble jeg imponert ! Av og til er de små klokest!


❤️Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

KRISE!