• Kaia Huuse

Jeg må desverre innrømme...

Jeg har skrevet ned endel av gullkornene barna har avlevert opp gjennom årene. Vi tror jo vi skal huske, men med unntak av helt spesielle ting pga settinger som brenner seg fast, minnes i hvertfall ikke jeg alt.

Da er det gennialt (dialekt) å ha en liten notatbok du kan slå opp i en dag du får lyst på et smil om munnen. Det er vel alltid morsomst med sitater fra egne barn, men jeg tillater meg å dele noe fra oss med dere.


Barna var små, snart 1 og snart 4, de lekte i stua, mens jeg laget middag på kjøkkenet. Yngstemann hadde akkurat begynt å rive ned tårn og andre kunstverk eldstemann møysommelig hadde bygget opp.

Først hørte jeg sounden av et legoverk som åpenbart gikk i knas, etterfulgt av småsutring fra yngstemann. Jeg gikk inn i stua og der lå hun på gulvet sammen med de fargerike klossene. Jeg kjente at jeg ble litt sint på Bastian, som trossalt var eldst og burde skjønne bedre, og spurte med bestemt stemme:

«Det er vel ikke du som har dyttet Hennika?»

Han kunne ikke si «r» den gangen og repliserte kjapt:

«Jeg må desvejje innjømme; at svajet ej : jo! ».

Haha, det er klart at med den formuleringen, avvæpnet han meg noe, det var ikke så lett å bli sint etter det. Jeg måtte snarere konse på å ikke le. Siden har han fortsatt å målbinde meg, men han er verdens snilleste storebror.

Ha en fin dag der ute med deres, alle sammen!

❤️Kaiaklem

——


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle