• Kaia Huuse

Jeg har ombestemt meg...


Jeg vet ikke om jeg tror på gud, men jeg har en følelse av at han tror på meg....

Man må jo avogtil satse på bakkepersonalet. Og jeg føler at jeg stort sett er en bærekraftig samfunnsborger. Jeg skjøter meg bra på de fleste sett. Jeg reiser meg, tar ansvar og får ting gjort. Jeg ivaretar meg og mine på en god måte, og rett som det er har jeg overskudd til en del andre også. Alt fra å invitere til en cider på verandaen, gi et smil i en travel hverdag, be med venners barn på bading, sende en mld til en bekjent som har tunge dager, handle for en sliten nabo el. Jeg skriver dikt, sanger og artikler som enkelte sier de har glede av, jeg plager ikke andre - er grei og snill (som det heter i Kardemommeloven).

Om Gud finnes er et stort kapittel, og i hvilken form; strides selv de troende. Men på sett og vis finnes det en del ordensregler for hvordan man ‘bør’ leve livet sitt. Som er allmenngyldige skikk-og-bruk-kompass de fleste samles om. Slik vi ønsker at andre skal opptre, er det fint å opptre selv. Foreløpig holder jeg meg til det, mens jeg grubler videre på det virkelig evige spørsmålet. Som jeg tror jeg har svar på den ene dagen, men som glipper den neste.

Ha en fin kveld i undringens tegn. I’ll be back ❤️


Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle