• Kaia Huuse

Jeg har ikke mistet lysten!

Med all respekt for alle som har mistet lysten og gnisten og gleden etc i sine skapende virksomheter , så føler jeg at det har gått litt inflasjon i akkurat dette temaet for tiden. Så jeg har tenkt til å skrive om det motsatte! Når det gjelder å skrive er jeg nemlig en sitron! Eller la meg bruke en annen sitrusfrukt da, for jeg er ikke så innari sur! Appelsin, feks. Poenget er at det kan alltid skvises noe ut. Om ikke annet et lite dikt. En vits. Et ordtak. Noe! Og det er derfor jeg vil blogge for dere. Fordi jeg elsker mennesker og jeg elsker å skrive. Alltid!

Av og til får jeg spørsmål fra venninner om hvordan jeg kan skrive en tekst hver eneste dag. De synes det virker uoverkommelig. Jeg takker for det, for generelt opplever jeg at bloggere får høre det motsatte; at det er en tullejobb og at det er lettjente penger. Da skal jeg fortelle raskt; Det krever målrettet arbeid, et hode som tar redaktørjobben 24-timer i døgnet, skriver ned smertepkt, idelinjer, tema, og vinklinger du kommer på akkurat i fødselsøyeblikket. Så går du tilbake og skriver det ut slik du vil ha det, i en mer normert arbeidstid. Organisering av innlegg; man har jo alltids noe ferdigskrevet, men de må organiseres så de kommer i en ok rekkefølge, oppdateres hvis det har vært utvikling rundt temaet. holdes, for å heller komme med noe som er mer tidsaktuelt eller brenner. Så har du jo jobben med å skaffe avtaler og samarbeid; annonser, spons den type arbeid. Ta stilling til hva du er verdt og hva du vil stå for, om du vil gå for en onehitwonder el bygge deg opp en trofast base over tid. For meg er det feks viktig å fremstå troverdig, med høy etikk og moral. Så skal man jo ha litt fine bilder. Ja, så noen timer hver dag bruker man ihvertfall om man vil skape et godt produkt. Og det er et stykke arbeid.


Men tilbake til utgangspunktet; akkurat skrivingen driver jeg med hele tiden. Det er min mest naturlige ting å ty til uansett sinnstemning og form. Det ligger mye bearbeiding og terapi og stressmestring i det for meg. Men aller først kjærlighet. Jeg elsker å skrive!

❤️Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

KRISE!