• Kaia Huuse

Jeg ga opp !

Jeg gir meg aldri. Men; avogtil må jeg minne meg selv på at det er et liv vi skal leve, ikke en krig vi skal vinne. Jeg var sjuk i natt og oppe noen timer. Vi hadde bestilt tid på Frognerbadet (man må det nå for tiden pga det berømmelige viruset) fra 09-11. Det sprutregnet. Og jeg hadde itillegg nyoppetert tå som absolutt gjorde seg bemerket. Jeg hadde ingen energi i kroppen, men av gammel vane skulle jeg til å piske meg inn i manesjen; Da kom jeg plutselig på ; «du må ikke gjøre dette». Idag er det bare noen få, få ting jeg egentlig må. Hvis jeg får vasket klær (vi skal på ferie snart), og servert barna mat og skiftet bandasje er det egentlig alt. Jeg kan kutte ut alt annet og tillate meg en dag i kosebukse. Akkurat idag får dette være «good enough». Wow. Det var en ny opplevelse. Barna dro til Frognerbadet alene, hånd i hånd i tidens regnvær, men de koste seg glugg. Jeg sov i to timer, men rakk å stå klar m kakao, ostesmørbrød og varme dyner til de kom tilbake. Good

enough, der altså. Ikke helt ‘pørfekt’ som jeg liker å være, men det kan jeg være imorgen.

❤️Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle