• Kaia Huuse

Jeg ga meg!Hele tiden. Hver dag, har vi muligheten til å begynne på nytt. Avstå fra konflikten. Legge det bak. Hvorfor gjør vi ikke det da? Det er nok fordi vi kjenner oss grunnleggende såret, og da vil vi ikke åpne helt opp for de andre følelsene igjen. De ligger der jo mest sannsynlig ennå de også, men fortsatt veier den sårede selvfølelsen mest. Det er jo fint også, at man har en stolthet. Den er til for å beskytte oss. Ingen andre gjør jo det, med mindre vi er småbarn. Men innimellom er det deilig å være litt raus. Man kan føle seg stor da også. Følelsen av at «nå tok jeg det første steget til forsoning», fordi jeg er sterk nok til det, har nok positivitet i meg til å klare det, nok vilje. Det kan være fint å kjenne på. Og gi litt ekstra energi i en travel hverdag!

❤️Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

KRISE!