• Kaia Huuse

Jeg føler meg så stygg!

Det er rart hvordan samme tekst kan fremstå genial den ene kvelden og hårreisende dårlig den andre. Kun avhengig av hvordan din egen dagsform er. Det samme med hår og antrekk. Plutselig ser du megafin ut, og så helt håpløs. Bare fordi følelsene står i veien. Har man det ikke bra, kan man ha de lekreste designkreasjoner uten å føle seg fin. Om man er happy i grunden, ser man liksom søt ut selv med kosebukse. Veldig rart. Og irriterende. Og frustrerende. Men likefult viser det at klisjeen er sann; skjønnhet kommer innenfra.


Jeg slenger med et lite dikt på søndagsformiddagen. Det er like mye et visdomsord, egentlig. Jeg lager meg sånne hele tiden, som mentale krykker jeg kan bruke i hverdagen, når jeg trenger litt «lift up» 😍!


jeg tok aldri gledene

på forskudd

det

skulle

jeg

ha

gjortKaiaklem
——-

2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

KRISE!