• Kaia Huuse

Jeg er verdens kjedeligste !

Før likte jeg å tenke at jeg var litt crazy. Smått spontan, morsom, fargerik og sprudlende. En artig type m både fart og futt. Leken. Fresh. Jeg satt og pratet med en venninne om dette forleden, og hun hadde litt den samme oppfatningen av seg selv. Etterhvert som vi drodlet over temaet, fant vi egentlig ut at ikke vi er så veldig morsomme lenger. Kanskje ikke så impulsive heller. Ihvertfall har vi ikke mye fart og futt. Og sprudlende er kanskje å ta skikkelig hardt i. Fakta er at jeg er dødskjedelig 😂. Jeg er virkelig verdens kjedeligste.

Jeg går tidlig hjem fra fest, drikker bare ett og et halvt glass vin. Tenker alltid på barna først. Er sjukt pliktoppfyllende. Følger opp alle mailer fra skolen, har alltid oversikt over ‘ha-med-ting’ som forkle til baking, kakeboks til pepperkakene, støvler til regnvær, kakao til turdag. Jeg følger opp fritidsaktiviteter, kjører og henter, stiller på alle foreldremøter, tar på meg de fleste verv, vasker klær, lager mat og tar alle tradisjoner iforhold til årstider, høytider og bursdager på høyeste alvor. Jeg har god kontakt med barna mine, vi prater om alt, jeg er mye tilstede mentalt og fysisk, vi har et sterkt samhold og et stort nettverk. Jeg tror i all beskjedenhet at jeg er en skikkelig bra mamma. Sikkert skitkjedelig. Men det er en tid for alt, og for meg er det ikke et offer. Det å være den stabile trygghetsfaktoren, ta ansvar og lage rammer. Det er meningen for meg nå. Og jeg synes virkelig at livet er helt topp!


❤️Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle