• Kaia Huuse

Ingen leser bloggen min...

Jeg er et følelsesmenneske. I den grad at den ene stemningen drar resten med seg og som en ilter dominorekke detter tankene ned etter hverandre i samme sansefarge. Den neste preget av den første. I likelydende tone. Feks; jeg våkner, kjenner jeg er skitforkjøla, tenker; jeg orker ikke trene! Står opp, tenker ; jeg er dvask som en fiskebolle! Går inn på badet, ser meg i speilet og tenker; jeg ser ut som jeg er 70 år! Skal spise frokost, tenker ; jeg bare eter og eter! Skal skrive blogg, tenker; ingen leser bloggen min, det er null poeng i å drive med dette! Skal kjøre barna på trening, tenker; jeg står bare på pinne for andre! Sjekker mail, har bare fått en reklame for vg+, tenker; jeg har ingen venner!

Hahaha, på avstand ser det så komisk ut. Men det er reelt når du er i hamsterhjulet!

Det kan også se slik ut:

Jeg våkner, kjenner jeg er skitforkjøla, tenker; da dropper jeg trening, men jeg har vært så flink til å trene i det siste, så det går bra! Står opp, tenker; fy søren, jeg er så god på å ikke gi opp! Går inn på badet, ser meg i speilet og tenker; goodmorning sunshine glad for å se deg igjen. Du svikter aldri! Skal spise frokost, tenker; jeg tar meg litt bedre tid idag siden jeg ikke skal trene, jeg klinker til med en kopp te, det blir kos! Skal skrive blogg, tenker; jeg blir så ydmyk og stolt over at en gruppe mennesker jevnlig leser det jeg skriver og tilogmed sier de lærer noe av det. Jeg blir så inspirert! Skal kjøre barna på trening, tenker; jeg kommer til å se tilbake på dette som den beste tiden i mitt liv! Sjekker mail; har fått et par spennende forespørsler ...

Altså; dette er ikke en diagnose. Jeg er ikke manisk depressiv, det er ikke på det nivået. Det handler om mildere stemninger. Men dog slik at de smitter hverandre med sin sjatering innenfor følelsesfeltene.

Det er også en grei måte å bevisstgjøre seg tankens kraft på. For vi kan faktisk styre de på en måte og velge oss det positive, med det resultat at resten av dagen raser i en koseligere og mer energigivende strøm. Og det er jo ikke tvil om at den bølgen er bedre å ri på enn den andre.

❤️Kaiaklem

(Vi skal selvsagt få føle på alle følelser. Men det ligger en deilig makt i å vite at vi kan styre livet vår selv i stor grad, basert på å ta kontroll)!


1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

KRISE!