• Kaia Huuse

Identitet og restylane!

Jeg får mange spørsmål i forhold til det å blogge. Og jeg kaller det nettopp det «å blogge». Jeg er ikke blogger. Jeg er artist. Og låtskriver. Det er identiteten min. Men jeg har en liten blogg.


Bloggere har, i min krets ihvertfall, generelt et superdårlig image. Stikkordene bobler opp som prosecco under lav sommersol : restylan, botox, kollagen, ducklips, spons, reklame, rabattkoder, luksusvesker, løsvipper, troféhunder, makeup, bilderetusjering, selvopptatthet, utseendefokus, overfladiske, virkelighetsfjerne, fasade, produkter, supershoppere, overforbrukere, innholdsløst, dårlig rollemodeller, dårlig rettskriving, etc. Jeg forstår hvorfor dette har blitt en etablert sannhet. Det er mange av bloggerene som kvalifiserer for flere av disse merkelappene. Men det finnes jo et så stort spekter av fagblogger, livstilsblogger og andre influensere som representerer helt andre ting. For meg ble blogg en veldig fristende platform da det gir meg anledning til å skrive, som er det beste jeg vet, og ikke minst ; være min egen redaktør; jeg får sette agenda og bestemme dagsorden, velge form, stil, tema og tone. Min pasjon er å inspirere til takknemlighet ved det elveleiet du er, uten å skue til alle andre bekker (oo, nytt ordtak!). Det er hverdag og tendenskritikk (har laget et nytt ord der ja 😜). Og jeg tar alltid (eller oftest da) meg selv med i «ransakelsen», «oppgjørene» og «erkjennelsene». Kanskje litt pretansiøst for noen, men det er jo seff frivillig å lese, og jeg krydrer også mine innlegg med litt privatliv, litt innblikk i artistverdenen og familie, relasjon og barn. For å skape tettere bånd til dere som leser. Det synes jeg er hyggelig.

❤️Kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

KRISE!