• Kaia Huuse

Hvis ikke helsa holder...

Før synes jeg folk som snakket om god helse som en velsignelse var håpløst gæmlis og kjedelige. Bortsett fra at jeg likte Edit Rogers motto : «Hvis Gud vil og redskapen holder». Det var iallefall sagt på en original måte. Det siste året har jeg periodevis vært plaget av kronisk migrene hver dag. Migrenemedisin (det er ingenting annet som hjelper) kan jeg bare ta på kvelden, fordi det er trekant på den, og jeg skal som regel kjøre barna på et par ting iløpet av ettermiddagen, så jeg går da med skjærende hodepine hele dagen (som regel våkner jeg med det). Det er selvsagt kjempeslitsomt, men jeg har funnet noen bra måter å holde det i sjakk på. Og til poenget; de dagene jeg våkner uten er så fantastisk deilige! Jeg bare danser avgårde ut døra og jeg kan virkelig skrive under på at god helse er en megaboost. Samme hvor mye gamlis det er å si det!

Kaiaklem ❤️


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle