• Kaia Huuse

Hipp hurra!

Oppdatert: 12. nov. 2019

Kjære gamle og nye venner!


Endelig er bloggen tilbake! Utvidet, større med ny topplue og tutu! Jeg håper dere vil følge meg og la dere inspireres til å kjenne suksess, takknemlighet, trøst og lykke i egne travle hverdager rundt omkring. Med humor (forsøksvis), musikk og historier fra mitt liv både på og bak scenen, vil jeg fortsette der minibloggen slapp; reflektere rundt livsstil, familie, verdivalg, sannheter, fordommer, krav, forventninger, samfunn og politikk.

Jeg legger ut innlegg hver dag mellom kl 19 og 20 på kveldene. Og dere; kommentér gjerne og still spørsmål, gi ros og (helst ikke så mye) ris, tips eller del noe du har på hjertet.

Jeg føler meg bjørnesterk og livsglad, energisk og superklar!

Kaiaklem


2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle