• Kaia Huuse

Heia Kronprins Haakon!

Jeg kjenner Märtha Louise og liker henne veldig godt. Jeg har stor sympati for mye av det hun har valgt, stått i, turt og tålt. Jeg har selv til tider følt meg som det sorte fåret. Hun som var på siden, som har valgt annerledes og på tvers. Det krever mot, styrke og selvguts. Jeg heier i utgangspunktet alltid på sånt.

MEN; idag skal jeg heie på Kronprins Haakon. For noen ganger kan det være enda tøffere å være i en slik posisjon. Å følge de sterke familietradisjonene. Holde slektsrekken. Det er et like stort verdivalg han har tatt.

Det krever kanskje like mye mot og styrke å bevare, som å følge sine egne veier. Det kan være like modig å forsvare systemet, som å bryte ut av det. Å verne om, som å kviste ny mark. Å bli, isteden for å reise.

Dette var bare noen refleksjoner. Jeg tar ikke stilling hverken til kjærestevalg, Kongedømmet, titler eller sjamanisme. Jeg bare tenker. Altså er jeg. Ifølge enkelte. Og i dag var disse to søskenene gode eksempler for å illustrere min lille tankereise.

Kaiaklem ❤️


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle