• Kaia Huuse

Forlatthetsfølelse!

Søndager; jeg har aldri likt søndager. Vet ikke helt hvorfor; men det er noe dødt over dem. Samme med første juledag og første nyttårsdag. De er stille, men ikke deilig stille. Kjedelige, men ikke slik at du får ro og ny energi. Kanskje ligger det igjen fra jeg var barn, som de store antiklimaks-dagene. De som kom etter alle forventningene som bygde seg opp mot vidunderlige julaften, spektakulære nyttårsaften og selv en kraftfull vanlig lørdag. Jeg elsker hverdagene, så en skulle tro at opptakten til en nye uke var inspirerende. Fridag, tilogmed. Men jeg får likevel en litt sånn «forlatthetsfølelse», det er noe tungt, skjebnessvangert og trøstesløst over søndagene. Litt dommedag og litt tristesse.

Jeg siterer min egen sang, fra platen «Egentlig kunstner»: 

«Ta meg til mandag, 

til hverdagens klagende kos, 

til menneskestemmer, 

og matpakker, snørr og eksos».


Håper dere har en topp søndag rundt omkring, jeg vet at mange elsker denne dagen. Og, vet dere; jeg har faktisk hatt en utrolig deilig søndag, så jeg er kanskje i endring. Det er aldri for sent å skifte mening! («Jeg har ombestemt meg; gud finnes»! 🤣).

Ps jeg legger ut innlegg hver dag mellom 19-20 heretter. Etter en diskusjon med meg selv, om hva som funker best.

Kaiaklem

——-


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle