• Kaia Huuse

Fordi jeg liker det!!!!!

Det er ikke lett, for vi vil alle henge med. Og bety noe. Bekreftes. Men det kan være lurt å påminne seg selv om at miss-univers-vinnere, Oscarvinnere, Nobelprisvinnere, og de styrtrike Onkel Skruene, de har ikke noe bedre liv enn oss andre. Noen bekymringer mindre på enkelte sider av livet såklart, men noen flere på andre. For med status, ansvar og makt følger forpliktelser og krevende øvelser som tar både fritid, energi og kan gi stress og press.

Jeg tror det viktigste er å finne ut, helt på ekte, hva som vil gi akkurat deg næring, og fokusere mest mulig på det. Jeg feks elsker å gå i butikken, skrive handleliste, kjøpe inn til middag og lage matpakker. Jeg tror ikke alle nødvendigvis digger det. De henter kanskje energien sin fra høythengende jobber og nettverk som fyller de med prestisje. Jeg tror allikevel ikke den statusen de får av det, er deres hovedmotiv for å bruke så mye av energien sin på den jobben. Jeg tror de liker det. Jeg tror det er derfor de satser mye på det. Og lykkes med det. Pointet er, for å ha det bra, tror jeg, at vi må fylle opp handlenettet, (nå snakker jeg overført betydning), med ting vi liker. Ikke hige etter hva andre liker. For vi får påfyll og glede av forskjellige ting. Og det er når vi har det godt, vi blir til gode mennesker.

❤️Kaiaklem

Kaiaklem

1 kommentar

Siste innlegg

Se alle