• Kaia Huuse

Fint å være rar ❤️

Barna mine er opplært til at de skal svare «tusen takk», hvis noen synes de er rare, og anse det som et kompliment. Jeg tenker at det er en hedersbetegnelse og bare en bonus at folk oppfatter oss som litt annerledes. Alle er jo det, eller ingen er

ihvertrall helt like. Vi har våre særegenheter, våre talenter og utfordringer alle sammen. Det er viktig å bli verdsatt som den man føler seg som. At man slipper å spille skuespill, late som eller streve etter å passe inn. Prøve å være hun eller han de andre vil at du skal være.

(Da mener jeg ikke å frita folk fra folkeskikk eller mane til egoisme. Jeg tror dere skjønner...). Jeg synger av og til for skoleklasser og barn sangene fra min egen barneplate «Fint å være rar». Jeg vil egentlig gjøre mer av det. Tror jeg har noe å bidra med. Her er en ørliten smakebit, og en misjonssetning for det nye året til alle barna våre (og voksne):

«Du er jo deg!

Liten prikk under en i,

du skal aldri bli kopi

Du er jo deg!

Det er ingen her i verden

som er akkurat lik

derfor liker vi deg

du er unik!»

❤️kaiaklem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

KRISE!