• Kaia Huuse

Et kontroversielt valg

Oppdatert: 20. sep. 2019

Noen tema er betente og det er litt skummelt å mene noe om de offentlig. Det kan være ubehagelig å bli stilt til veggs og møtt med retorikk som er laget for å kneble deg, henge deg ut eller hate. Av og til må man allikevel trosse sin egen forfengelighet å tenke på at hvis jeg som et enkeltmenneske kan bidra til å gjøre livet lettere for noen, er det søren meg noe av det beste jeg kan bruke stemmen min til. Jeg ble spurt av Redd Barna om å være med å mobilisere for å få de norske barna som er fanget i leire i Syria hjem. Situasjonen i leirene er svært kritisk, og barna blir straffet hver dag for valg foreldrene har tatt.

Respons analyse har gjennomført en spørreundersøkelse på oppdrag fra Redd Barna om folks holdninger til norske barn av is-foreldre. Den viser at nær 70 prosent vil at barn skal få komme hjem. På spørsmål om eneste mulighet for barn å komme hjem er å hente mor også, svarer over halvparten ja. Med andre ord; denne spørreundersøkelsen viser at regjeringen er i utakt med folket. Jeg støtter dette oppropet, og tenker at barna er viktigst.

Kaiaklem


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle