• Kaia Huuse

Bioteknologi. Og jeg følte meg så fæl!!Jeg er konfliktsky, ganske diplomatisk og om jeg skal si det selv; relativt storsinnet. Jeg har ingen uvenner, med unntak av en foretningsforbindelse som direkte har svindlet meg for penger, så det regner jeg ikke inn. Jeg kan tilgi, jeg mener at bitterhet bare går utover meg selv og at sinne bare suger energi. Kort sagt, jeg er en temmelig fredelig type. Når jeg allikevel en sjelden gang får lyst til å være spydig, frekk eller ironisk, og gir etter for det; om noen har behandlet meg respektløst lenge nok, provosert meg over tid eller gjort noen av mine urett, tiltross for at mange ville sagt det var ‘naturlig’ , ‘forståelig’ og ‘innafor’ i situasjonen, merker jeg at det gjør meg veldig dårlig. Jeg føler meg dum, simpel og som et usselt menneske. Det skal jeg lære av. Fra nå. Si ifra på en ordentlig måte hvis situasjonen krever det; jovisst. Men senke meg ned på lavnivå ønsker jeg ikke. Jeg vil heller vise styrke og kontroll ved overbærenhet. Det er mye mer power. Og den rollen liker jeg best❤️

Når det gjelder bioteknologi mener jeg mye, men behøver en helt annen sammenheng og arena for å kunne ytre i et så omfattende tema, så det tar jeg ikke her.

Søndagsklem ❤️

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle